USB autolader & meer fiets, veiligheid en auto relatiegeschenken bestellen

USB autolader bestellen en meer bij Robitex

In deze categorie vind je vele producten die gebruikt kunnen worden voor wanneer je onderweg bent. Bijvoorbeeld met de fiets of met de auto. Een USB autolader is perfect om apparaten gemakkelijk op te laden tijdens het rijden. Er zijn zelfs autoladers met meerdere ingangen, waardoor iemand zijn telefoon kan opladen en tegelijkertijd het navigatieapparaat van stroom kan voorzien. Zo schenk je een handig relatiegeschenk voor in de auto!

Maar naast USB auto opladers, die handig zijn voor onderweg, hebben wij ook producten die voor veiligheid in huis zorgen. Een rookmelder bijvoorbeeld. Bedrukt met jouw logo, zal dit product elke dag weer positief bij de ontvanger (en zijn of haar familie en vrienden) onder de aandacht komen.

Een IJskrabber kopen als perfect promoproduct

Naast handige en veilige promotionele producten voor in de auto, hebben wij ook handige geschenken in ons assortiment die je kunt gebruiken vóórdat je op pad gaat. Een IJskrabber bijvoorbeeld. Iedereen kan wel een goede ijskrabber gebruiken tijdens de gure wintermaanden. Wij hebben verschillende soorten ijskrabbers in ons assortiment, die allemaal te bedrukken zijn met jouw logo. Een ijskrabber is tevens zeer geschikt om als promo artikel weg te geven. Zo help je jouw klanten ook in de winter op weg!

In onze andere categorieën bieden wij nog meer producten die zeer geschikt zijn als promoproducten. Denk bijvoorbeeld eens aan een visitekaarthouder.

Naast auto relatiegeschenken zoals USB autoladers nog veel meer

Naast een USB auto oplader en een ijskrabber als relatiegeschenk, ben je bij ons voor nog veel meer aan het juiste adres. Naast relatiegeschenken voor in de auto, bieden wij ook handige producten op het gebied van de fiets. Zo kan je bij ons terecht voor bijvoorbeeld zadelhoezen.

Zadelhoezen bedrukken en gebruiken voor promotionele doeleinden is een zeer goede keuze. Deze producten zijn gemakkelijk en ook goedkoop om uit te delen. Maar je kunt er ook eenvoudig een marketingstunt mee uitvoeren. Wanneer je bijvoorbeeld fietsen ziet zonder zadelhoes, trek je deze hoezen simpelweg over het zadel. De zadelhoes zal meteen opvallen bij de eigenaar van de fiets. En als jouw zadelhoes er nou ook nog eens voor heeft gezorgd, dat het zadel ondanks de regen droog is gebleven, maak je hiermee direct een leuke eerste indruk!

Naast producten op het gebied van auto’s, fietsen en veiligheid in het algemeen, hebben wij nog veel meer producten die gemakkelijk en snel te bestellen zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een handige spiegel als tof stylingsproduct!