Badtextiel en douche artikelen bestellen

Bij Robitex kun je badtextiel en douche artikelen bestellen. Erg leuk om te geven als relatiegeschenk aan personeel of relaties. Deze badtextiel en douche artikelen bestaan uit veel verschillende soorten. Zo hebben we prachtige badhanddoeken in het assortiment, badjassen, maar daarnaast ook leuke complete badsets om weg te geven. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment met daarnaast ook kleuren naar wens. Vaak zijn de artikelen al binnen een paar dagen bezorgd.

Badtextiel bedrukken

Wil je badtextiel laten bedrukken met een logo of een persoonlijke boodschap? Dat is geen probleem, wij regelen dat voor jou. Een handdoek wordt natuurlijk door iedereen vrijwel elke dag gebruikt, dus is het heel erg verstandig om je logo op een handdoek te laten bedrukken. Wij hebben de mogelijkheid om de handdoek of andere badsets op verschillende manieren te laten bedrukken in full colour logo's. Neem contact met ons op om te vragen naar alle mogelijkheden.

24/7 badtextiel en douche artikelen bestellen

Bij ons kun je 24 uur per dag artikelen bestellen. Wij zijn de hele dag geopend, dus je winkelt in je eigen tijd. Heb je een specifieke vraag over onze artikelen? Neem dan telefonisch contact met ons op of klik hier voor ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.